Productora, espectacles medievals i recreacions històriques
Productora, espectáculos medievales y recreaciones historicas
Producer, historical reenacment and medieval performances

TERRA DE TROBADORS


Joana de Navarra, filla del Rei Pere III i Maria de Navarra, ha estat la protagonista aquest any del FestivalTerra de Trobadors. Doncs la història ens diu, que va ser casada amb Joan d'Empúries dit "El Vell". Al cap de 10 anys del seu matrimoni, el Rei, que havia perdut la seva muller, decideix casar-se amb Sibil.la de Fortià. Aquí comença una guerra entre els partidaris del Rei i els que no veuen en bons ulls aquest enllaç. Joana en mig de la batalla s'encara al seu pare i s'interposa entre el rei i el seu marit. Però una bufetada del rei la fereix de mort.

Alma Cubrae ha recreat aquesta història al llarg del Festival Terra de Trobadors, i en el qual també s'ha pogut veure el campament del rei Pere III. Un cop més l'exposició de cavallers catalans ha estat present en la Fira.






Joana de Navarra, hija del Rey Pere III y Maria de Navarra, ha sido la protagonista este año de Tierra de Trovadores. Pues la historia nos dice que fue casada con Joan de Empúries dicho "El Viejo". Al cabo de 10 años de su matrimonio, el Rey, que había perdido su mujer decide casarse con Sibila de Fortià. Aquí empieza una guerra entre los partidarios del Rey y los que no ven con buenos ojos este enlace. Joana en medio de la batalla se encara a su padre y se interpone entre el rey y su marido. Pero una bofetada del rey la hiere de muerto.

Alma Cubrae ha recreado esta historia a lo largo del Festival Tierra de Trovadores, y en el cual también se ha podido ver el campamento del rey Pere III. Una vez más la exposición de caballeros catalanes ha sido presente en la Feria.

No hay comentarios: